Dorpsondersteuner
Locatie(s):
Oirschot bekijk op kaart

Dorpsondersteuner

Heb je een vraag op het gebied van zorg en welzijn dan is er dichtbij een dorpsondersteuner beschikbaar die jou op weg kan helpen. De dorpsondersteuner is een vooruitgeschoven post van team WIJzer in wijken en buurten. Afhankelijk van je vraag wordt gekeken naar wat iemand nog zelf kan doen, of ondersteuning vanuit het eigen netwerk of directe omgeving mogelijk is. Maar ook als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een nuttige tijdsbesteding, denk aan vrijwilligerswerk, kun je bij de dorpsondersteuner terecht voor meer informatie of suggesties.

Momenteel zijn vier dorpsondersteuners actief, in Oirschot, MIddelbeers, Oostelbeers en Stille Wille. Voor onder meer Spoordonk en ter aanvulling van de andere gebieden zijn we nog op zoek. Woon je in Spoordonk neem dan toch gerust contact op, dan bekijken we wat we voor je kunnen betekenen.

Wat is de methodiek/aanpak van ondersteuning?

Dichtbij huis kun je contact opnemen met dorpsondersteuner bij jou in de buurt. Zij / hij gaat met je in gesprek om jouw vraag helder te krijgen.


Vrij toegankelijk

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Algemeen:
Categorieën Financiën, Lichamelijke gezondheid, Opvang, Relaties en Sociaal netwerk en Wonen
Verwijzing Vrij toegankelijk
Doelgroep:
Taal Nederlands
Aangeboden in:
Locatie van ondersteuning

Locatie ondersteuning:

  • Thuis - ambulant

Werktijden ambulant begeleiders:

  • Tijdens kantoortijden
Gemeenten Oirschot

Locaties

Wil je informatie van de dienst Dorpsondersteuner? Deze is beschikbaar op de volgende locaties:

Oirschot
de Loop 67
5688EW  Oirschot
 Beschrijving
0499-335142
Bereikbaar: werkdagen

Team Wijzer Oirschot

Team Wijzer Oirschot, 1 plek voor alles op het gebied van hulpverlening en welzijn, zoals o.a. Maatschappelijk Werk, Individuele (jeugd)hulpverlening, WMO, Jongerenwerk,...

Bedrijfsprofiel